Dagsrapport

Torsdag och jag är tröttare än tröttast. Klockan är precis efter 11 och jag har redan hunnit dricka 3 koppar kaffe.
I måndags kom det tre nya killar till deksen och jag har fått en alldeles egen n00b! Han är så söt, förutom det att han smutskastar Winnerbäck, inte dricker kaffe och inte gillar vin. Men han är rätt okej ändå. Han är ju trots allt min n00b, kan inte vara annat än bra. Vi sitter här och sjunger och skrattar i smyg åt kunder med roliga röster och blir lyckliga när vi får mysiga kunder.
Idag fick vi lära oss en ny svordom utav en av mina favoritkunder: Snoppefisk
Vette sjutton var han lärt sig det men kul är det! Nu är det snart dags för lunch och sen ska jag försöka lära min n00b något. Snart helg! Vad jag längtar, har sovit så dåligt den här veckan. Ännu bättre är det att helgen är fullbokad, yeah, har till o med schemalagt när jag ska hinna sova.
Amanda | | 2 kommentarer |

Teamnight BBQ

Bättre sent än aldrig! Detta inlägg började jag skriva på i måndags tror jag, orkar inte skriva om, det får fungera som det är.

I fredags var det dags för våran "We survived the Mcafee update"-fest, visserligen några veckor efter kaoset var över men om alla ska lyckas komma måste man planera veckor i förväg. Nåja i fredags blev det i alla fall av och här kommer en bild-bomb från kvällen:


På väg hem till grabbarna grus (festplats) så var det regnbåge. Vädret var väldigt växlande. Regnade ena stunden, solsken ena stunden och ibland allt samtidigt.


Försökte fota Lisas nyinköpta converse, det gick inte så bra men blev fint ändå.
Alexandra, Lisa och Veronica på väg till Waterville.


När vi väl kom fram träffade vi en glad Bex ute i regnet på balkongen. Notera kopparbergsflaskan!


Vi trotsade regnet och körde i gång grillen ändå.


Elena drack kiss. Den var inte så god kan jag meddela, inte körsbärs smaken i alla fall. Jordgubb var lite godare men inte lika god som mina kopparsbergs strawberry lime!


Esa lekte med elden.


Bex och jag hade fotokrig.


Murat hämtar mat.


Alexandra äter mat.


Maria ute i solskenet som tittade fram.


Isen och Maria jämför muskler. Njaa, inte så jätte stor skillnad?


Nom nom nom. Bex lyckades stå i fin fint ljus typ hela tiden så jag ville fota henne hela tiden. Sen självklart för att det är Bex det handlar om, snygging!


Hm...Kanske blev Elena sur när våran kyckling brändes?


Söta glada Maria igen!


Mr Kausti som gärna smyg-fotar folk men inte vill vara med på bild själv.


Här skreks det om att kycklingen var tvungen att räddas eftersom den var på väg att brinna upp, när jag sprang fram med kameran skreks det ännu mer. Skitsamma i kycklingen, bilden blev ju bra!


Söta Alexandra & Lisa.


Alexandra


Murat


Bex & Maria


Förutom cider och öl drack vi alldeles för starka cosmos.


Bex är sugen på en tatuering men hennes mamma skulle döda henne så jag köpte henne en gnuggis ur en tatuerings-automat. Den passade väldigt bra på Bexans arm.


Kausti och hans n00b Fredrick. Lite man-love här allt.


Bex och Sören hade ett djupt samtal.


När det blev kallt och mörkt ute gick vi in istället. Det blev trångt.


Men himla trevligt.


Jag smög mig in på en bild också med en snodd öl.


Sagostund med de tre små grisarna.


Kausti och Isen. Guitar hero-gitarren åkte fram ett flertal tillfällen och fick agera luftgitarr och violin.


Murat.


Sen började vi dansa. Här till Safety Dance, en hit på desken.


Sen kom andra gamla godingar i gång, här sjungs det med i "Don't stop believing"


Elena och Alexandra.


Tecken på att Kausti är full, han ställer frivilligt upp på bild och vill gärna dra in andra i dem också.


Jag och söta Alexandra.


Skön sång från Maria o Bex.


Mongo 1, Mongo 2 & Mongo 3.

Det var den kvällen och den var kanon!Irland | | En kommentar |

Torsdagen som var

Förra veckan hände det en himla massa. Bland annat var vi och åt och tittade på Robin Hood på onsdagen vilket jag har för mig att jag nämnde. Nåja, i torsdags så var jag så trött att jag ville sjunka genom marken, kom hem riktigt sent efter bion och jag sov bara runt 4-5 timmar. På eftermiddagen var jag så trött att jag mådde illa och smet i väg från amerikanarna för att köpa kaffe. Min hela plan var att överleva arbetsdagen för att sedan belönas med att få krypa ner i sängen när den väl var över. Dock hade fröken Bex fått för sig något annat. Hon ville prompt gå till steakhouse och steka kött på lavasten (har tipsat nästan alla på desken om detta ställe för det är fantastiskt). Jag gnällde och gnällde. Var så där extremt jobbigt gnällig som jag blir när jag lägger den sidan till.
Vet inte vad det var som gjorde det, men jag gav med mig. Så direkt efter jobbet tog vi bussen ner till Village där vi satte oss inne på restaurangen. Maten vi åt ser ni på bilden nedan.Man får alltså in en nästan rå köttbit (klump) som man får steka själv på den extremt varma stenen. Det är himla mysigt att få sitta där själv o dona och sen är köttet helt fantastiskt gott att det bara smälter i munnen. Till maten tog vi en flaska vin och efter den flaskan var vi så där lagom små lulliga. Mitt i lulligheten bestämde vi oss för att gå över till The Bell som ligger precis bredvid där vi tog oss en varsin guiness och satt i en soffa och pratade och skrattade en massa. Sen tog Bex bussen hem in till stan och jag gick glad och full genom ösregn för att sedan komma hem och däcka i sängen kl 21.00. Tjusig torsdag. Dagar brukar kännas rätt tjusiga med Bex måste jag tillägga.
Irland | | En kommentar |
Upp