Fina Elina

Igår fotade jag denna fina brud ovan, jobbar med bilderna nu, så roligt att fota igen! Har en till fotografering inplanerad för denna vecka med. Bilden är på Elina och är från vår semester i Gran Canaria i Mars. Ska jag lägga upp fler bilder från resan här?
Fotografier | | Kommentera |

Hälsningar från Skittles fabriken

Medan alla andra bakar och lagar mat och står i kontrar jag med tillverklning av skittlesvodka!
Det du behöver är för att tillverka denna fantastiska färgsprakande brygg själv är följande: Skittles, vodka, fina flaskor och lite tid.
Eftersom jag nu gjort det två gånger känner jag mig som en expert. Du börjar alltså med att sortera skittlesarna efter färg, det tar en stund men tycker man om att sortera som en annan så är det rätt roligt. När detta är klart så häver man i vodka över allt. Låter stå ett par dagar så att de får lösas upp och blandas ihop med le vodka. Sen ska vi alltså filtera detta till finare flaskor.
Här kommer det viktigaste tipset. Första gången vi gav oss på det här så försökte vi en massa olika saker innan vi hittade rätt. Först och främst behöver du en tratt. Kaffefilter, fungerar inte bra alls, går alldeles för trögt. Det samma med hushållspapper. Men har du ett par oanvända nylonstrumpbyxor hemma så har du bästa lösningen. Filttrar grymt bra.
Sen är det bara att lägga in det i kylen, så ser det även fantastiskt fint ut med en liten regnbåge där fram tills det ska drickas. Föredras med en massa is och blandas ut med sprite. Personligen tycker jag den gröna smakar bäst.
Lycka till! / Hälsningar från Skittles-vodka fabriken.
Amanda | | En kommentar |

Intet nytt

Jag kan ju börja med att säga att jag inte varit i Gran Canaria fram tills nu. Och som i mina senaste inlägg kan jag bara säga att efter den underbara resan så har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. Men nu börjar det lugna ned sig lite, äntligen. Mycket processer som varit tvungna och byggas upp och många rapporter möten och nya konton på teamet. Det är fortfarande mycket kvar men när allt skitjobb är klart så borde allt bara flyta på. Sen får jag göra en massa fina excelark, och det är ju roligt. Men alla dessa tidslukande möten skulle jag kunna skippa.

Nåväl! Det roligaste som hänt är ju att jag gått från Manpower och nu är IBM anställd! Vilken lycka. 22 åriga Amanda teamleader på IBM. Ballt. Dock ställer det till problem med, mina accesser har börjat lägga av så kommunikationen till mig har varit svår senaste veckan. Irriterande men samtidigt skönt då ingen verkar tro att jag är på jobbet.
Är fotosugen som en tok med, veckan i Gran Canaria tog jag så mycket bilder, underbara känslan. Ska se om jag kan få upp lite här. Ska även tvinga alla vänner och stå modeller nu, för nu jävlar vill jag göra fotograferingar.
Och för att jag jobbat som en tok och även fått ibm kontrakt tänkte jag fira med att färga mitt hår hos frisör, för första gången hos en frissa.
Så här såg jag i alla fall ut igår när vi hade teamnight med teamet, nysnaggad, favorit hatten från Topshop och nya mega långa fjäderörhänget från H&M
Amanda | | Kommentera |
Upp