Solrosor

 
 
 
När jag var och fotade bröllop för några veckor sedan, så fann jag dessa fantastiska solrosor på en åker vid festplatsen. Under middagen när det var lugnt var jag bara tvungen att smita iväg och fota dem lite. Så vackra. 
 
Amanda, Fotografier | | En kommentar |

Svårt att sitta still

Just nu ser det mest ut så här hos mig hela tiden, pysslar med någonting jämt om kvällarna. Nu senaste har jag slipat och målat om en gammal byrå jag fått av mamma. Fick bli lite tjusiga ränder på sidorna. Ska införskaffa lite knoppar nu bara och sen är den klar! Dock känns det lite vedmodigt, då jag har gillat projektet, men får hitta något nytt. Ska i alla fall klä in mina lådor i köket lite, med en fin vaxduk jag köpt och sen omplantera mina kryddor i köket som växer så det knakar. 
 
Vet inte varför det blivit så här på senaste, kanske för att jag har ett stillasittande jobb, men när jag kommer hem har jag ganska svårt att sitta still. Vill gärna kolla på film/serier men måste göra något samtidigt, förut har det varit fint med att hålla på med mobilen men nu räcker det inte till. Så då har det blivit städande, slipande och målande samtidigt. Även mycket sorterande i mina skåp. Härlig känsla. 
 
Spännande och se sen när jag är "klar" med inredningen av lägenheten, om jag får något underfunnet lugn i kroppen eller om jag pysslar med annat, får bli mer träning då helt klart. Jag har inga större problem med min rastlöshet, får mycket gjort, men det blir inte så mycket redigerande av bilder... Och har en del bilder att redigera. 
 
Får försöka slå igång sommarprat och gå igenom nu under helgen där jag inte har något direkt planerat. Härligt! 
 
 
Amanda | | Kommentera |

Inspirerad och lite update över livet och så

Hur otroligt är det inte att när jag är inspirerad att faktiskt blogga lite, så sitter jag på en dator utan bilder, eller där jag inte kan fixa mina bilder och lägga upp. Typiskt. Får hoppas att suget sitter kvar när jag kommer hem igen. 
 
Förra helgen fotade jag mitt första bröllop, var en riktigt rolig men intensiv dag. Bara restiden tog 1½ timme så kan säga att det var någon som somnade gott när hon kom hem sen vid 11 tiden på kvällen. Massa massa bilder blev det med, och några erfarenheter rikare, lärt mig vad jag ska tänka på till nästa gång. Har bara börjat gå igenom allt, och är riktigt nöjd med flera bilder, mer om det sen! 
 
 
 
Annars när bilderna är klara är att försöka äntligen få upp hemsidan någon himla gång, gud, var så ambitiös och fixade massa i April/Maj, sen hände det massa annat i livet och det har bara fått ligga. Hoppas dessa bröllopsbilder ska inspirera mig vidare att få klart hemsidan i alla fall. 
 
 
Fotandet har annars legat mycket i bakgrunden på senaste då jag för cirka en månad sen flyttade till min egna lilla lägenhet. Så det är mycket fix och inredning, målat om badrummet som var en hemsk mörk lila innan och så vidare. Det börjar bli ordning, men har fortfarande ett rum som står typ.. tomt.. Får se vad det blir där inne. Var ju lite "crazy" och gjorde vardagsrummet till sovrum istället, så istället för litet sovrum har jag nu ett jätte stort vilken känns väldigt bra. Så får vi se om det andra får bli vardagsrum sedan, men en soffa eller något. Eller så får det bli något helt annat. Spännande. 
 
 Här kommer en jätte stor bild på en del av sovrummet, lyckas inte göra den mindre. Massa färg är mitt motto för intredning typ, hehe, vill inte ha det vitt och sterilt. 
 
 
 
Amanda | | Kommentera |
Upp