Senaste tiden

Tänkte vi kör en liten genomgång vad som hänt lite på början av året
 
Jag började året med att göra illa mig ordentligt, jag tappade matbredarkniven och fångade den igen.. Blev ett litet besök till akuten och 5 stygn. Bilden ovan är när plåstret åkte av och det var dags att plocka ur stygnen. Nu har det hela läkt ihop sig bra bara lite känsel som saknas.. 
 
Vi har haft stegtävling på jobbet med i en månad. Tävlingskalle som jag är har jag gått, gått och gått lite mer. Trots snöstorm och is, otroligt hur envis och motiverad jag blir när det är tävling inblandat. Speciellt när ena chefen tidigare sagt att jag aldrig kommer vinna. Men jo, vann gjorde jag! 
 
Har bakat en del med, här har vi ett mindre lyckat resultat.. Mamma tyckte det var fint och det var ju snällt sagt. Kanelbulledeg som jag skulle testa göra annorlunda form på och det ser ut som en 5åring har gjort den ungefär..
Dagen innan detta "konstverk" var jag och mamma och såg musikalen Livet är en Schlager. Helt okej, var kul med Johan Glans och Peter Jöback mycket duktig men inte jätte imponerad. Gillar filmen mer.
 
Påtal om bakverk måste jag ju bara nämna att jag även testat göra egen smördeg, så roligt! 
 
 
Jag har sett ut så här på kinarestaurang där jag åt med bror och Tove. 
Eftersom det var pandor överallt så måste jag ju automatiskt fotas med dem... 
 
 
Började Februari med weekend till Dublin, där första middagen blev standard på Woolshed. En kanna cosmopolitan och nachotallrik, nom nom. 
 
 
Drack favorit kaffet från Butlers och åkte Dublin buss som man nu efter ett år är väldig sunkig.. Det luktar väldigt väldigt konstigt på det där bussarna.. Dyrt har det blivit med.
 
 
Det shoppades jätte jätte mycket. Penneys (primark) och Forever21 var så saknade och blev några vändor där inne under helgen hehe. 
 
 
Förra helgen gjorde vi egna kroppkakor! Godaste som finns typ och nu finns det några sådana här rackare i frysen för senare när man är sugen. Ska nog göra ett gäng tillsammans med mamma sen med. 
 
Vad kort och snabbt man kan sammanfatta två månader, men det är väl det spännande som hänt hehe. Annars har jag druckit vin med vänner och gymmat och jobbat och bara varit vardag helt enkelt. 
 
Amanda | | Kommentera |
Upp