En dag i Dublin city.

Så här kommer lite bilder från min första dag i centrala Dublin igår. Solen sken och det var riktigt mysigt fastän vi inte hittade musikfestivalen vi tänkte gå på. Eller, den fanns helt enkelt inte. Har egentligen massa massa fler bilder men jag orkar inte vänta på bloggen längre går så jäkla segt, har tagit mig en halvtimme att bara få upp dem. Suck. Kan ju vara bra att sova eftersom jag börjar jobba imorgon.


Jag mötte upp Johanna och Doirean kl 13. Eller jag stod snarare still på samma ställe och de fick leta upp mig, hehe. Doirean är från Tyskland och riktigt rolig, säger awesome hela tiden. Riktigt härlig tjej.


Så här ser bussarna ut på Irland. De är... jobbiga och kommer inte i tid. Hmpf. Men de är ju rätt fina i alla fall.


En sån där grön man som jag alltid glömmer bort namnet på. Är det inte meningen att han ska vara typ dvärg egentligen? Och jag undrar hur fan man smsar i den där masken!


Finns en massa fina pubar som jag fotograferar bara för att de är fina och ser så mysiga ut.


ÅÅÅÅÅH! Inte nog med att den är rosa utan innehållet är fantastiskt också. Åh, fylld av vackra hattar och håraccesoarer. Är det inte allt för dyrt ska här shoppas sen.


Half Penny Bridge.


En man som gjorde skulpturer i sand utanför ett shoppingcenter. Jag är grymt imponerad. En del människor har allt märkliga hobbys.


Typ en stor spira. Förstår inte meningen med den här men den är hög. Tydligen svajar den rätt rejält när det blåser också, runt en meter åt vardera håll där uppe i toppen.


Imorgon visar jag fler bilder, nu måste jag sova. Är trött, ska bli spännande att jobba imorgon!
Gonatt och sov gott.


Irland | | 3 kommentarer |
Upp