Du vet det löser sig.

Jag har sådan jobbig mellanlängd på mitt hår just nu. Känns som om jag haft det en evighet och det aldrig går över den där magiska gränsen. För ett tag sen fick jag lust att klippa av håret igen, men jag är ju så sugen på långt hår igen. Typ som bilden här nedan, ungefär så skulle jag vilja ha nu med, minus rakluggen.

Torsdag idag, veckan har gått snabbt. Himla skönt, helt okej arbetsvecka har det varit med. I eftermiddag har jag Service Management training och ska försöka hinna med och traina på mitt nya team idag med.

 

Halloween nu till helgen och det blir nog en liten utgång. Provade utklädnad igår, ska bli kul. Det är en tävling imorgon på jobbet för bästa utklädnad (det är så kul att Halloween är så allvarligt i Dublin) men jag tror jag kommer skippa det. Sitta och sminka sig 4.00 på morgonen känns inte så lockande, sen ska jag till gymmet direkt efter jobbet för att träffa min tränare för att gå igenom en ny rutin och köra. Vill inte skrämma ihjäl henne, eller svettas smink direkt.

 

Påtal om gym, har jag känt att vågen visat lite för mycket på senaste, sen har jag ju slagit vad med mamma också om vem som är smalast när jag kommer hem på julsemester. Så nu blir det hårda tag. Gymvanan är inne men nu har jag precis ändrat min kost också. Inge socker alls och mer protein och fett. Ska köra det stenhårt till min födelsedag som är om cirka 5 veckor och sen får vi se hur det blir. Taggad till max. Dock är suget för choklad så himla stort.

Amanda | | Kommentera |

söndagsbabbel

Det här med att hålla i gång bloggandet gick ju inte så bra som jag har tänkt mig alls, blev lite för mycket helt enkelt. I fredags blev jag presenterad för mitt nya team jag ska flytta över till i November. De är så jäkla många jämfört där jag sitter nu, och mest danskar... Spännande.

Igår var vi iväg på ett Nordic event här i Dublin där det fanns lakritsshottar och korv med bröd och räksallad, tog dock ingenting av det. Men hade en väldigt trevlig kväll och blev presenterad för massa nya danskar och jag gick runt och frågade vilket team alla jobbade på. Haha. Det här med att lära nya människor tycker jag är himla kul, så spännande tid som kommer nu.

Det som känns lite aningen stressande (läs jätte) är att tanken är att jag ska gå över om två veckor (inte bestämt helt än) så nu behöver jag se till att någon kan ta över mitt nuvarande jobb samtidigt som jag måste lära mig ett helt nytt konto. Men det ska bli kul, gillar när det händer mycket och speciellt nya saker.

Förövrigt glömde jag ju självklart kameran hemma igår, så inga bilder blev det där. Och annars är söndagar den värsta dagen i veckan, fy asså. Det enda bra med idag är att vi ska äta Bex mormors hemlagade kroppkakor till middag. Där har vi vardagslyx deluxe.

Sådär jag, söndagsbabbel från mitt håll avklarat.Sen regnar det ju idag också.
Amanda | | Kommentera |

Twilight-Hampus

Tyckte det var kul med kommentaren om att Hampus påminner lite om Twilight snubben. The sparkling one.

 

Här är en av de första bilderna jag tog på Hampus, i efterredigeringen tyckte jag det var lite kul att göra färgerna lite kallare och blekare. La upp den på facebook och det första folk sa var Twilight.

 

Så en liten stund efter det kom denna bilden upp, med glitter och allt. Skrattade lite så jag dog.

Fotografier | | Kommentera |
Upp