Jag har två legg i plånboken

Jajamensan, för mig duger det icke med att ha ett , jag måste ha två. Jag har ju två ben också, eller hur? Ne men det har faktiskt bara blivit så. Hade ju ett "vanligt" legitimation innan körkortet och nu har jag även det. Använder så klart bara körkortet, kan inte hjälpa att jag känner mig duktig och gammal. Även fast en tant tittade skeptiskt på körkortet och sen på mig i söndags. Nåja, det här kortet tar ju egentligen onödigt med plats. Så jag funderar på att ta ut det nu, även fast det inte går ut förrän några år. Känns som slöseri. Kanske ska man lotta ut kortet till en lycklig minderårig som inte blir insläppt? Eller så ger jag det till min lillasyster, som ser ut som min tvilling, nästa vecka när hon är i Stockholm med klassen. 

Pratade med Daniel förut som hade köpt glass för 100 kr. Äntligen har Ben and Jerry's börjat säljas i högdalen så han laddade upp med en sådan, samt en citron och kaktus sorbet och en grape(?)glass. Finns det något kvar när jag kommer så kan jag ju skryta med min underbara pojkvän. 
Amanda | | Kommentera |

Det är så himla irriterande

Jag köpte en riktigt snygg rutig klänning på lindex i söndags. Den här klänningen har även smarta lite diskreta fickor som jag älskar. Tycker det är så himla skönt på jobbet så jag kan stoppa ned mp3n eller nyckeln till skåpet. Igår upptäckte jag att ena fickans sömn hade gått upp så det blivit ett stort hål. Använde då andra fickan istället tills jag upptäckte att det var hål på en också. Jag tycker att när jag köper en klänning för 300:- så ska den faktiskt inte vara slarvigt sydd. För jag har inte haft tunga saker i fickorna alls så de måste ha använt för liten sömsmån (visst heter det så?). Så nu blir det väl bara att tvätta den och plocka fram symaskinen. Suck, nåja. Jag tycker ju om att sy, men inte att laga kläder hela tiden. 
Amanda | | Kommentera |

Vi har så olika vanor

Mina och Daniels kvällsvanor är väldigt olika och vilket troligen har att göra med att jag jobbar dag och han kväll. Kl 22 är jag hur trött som helst och vill sova, Daniel ligger med mig en stund i sängen tills jag somnar. Sedan går han upp äter varma mackor och kollar på film. Helt obegripligt, men nåja. Det stör inte mig medan jag sover i alla fall.

Såg ni frosten i morse? Hujeda mig vad kallt det var. Önskade ett tag att jag hade min mössa och mina vantar med mig. Men det är klar blå himmel och skönt ute i luften så det blir nog en fin dag ändå. Kanske tar man sig en tur till Bergianska trädgården på lunchen? Har laddat med kamera med mig idag ;)

Tänkte framkalla lite bilder jag tagit på mina syskon för att ge till mamma och Björne i helgen när jag hälsar på, någon som vet i vilken butik man gör det billigast? 

Amanda | | Kommentera |
Upp