Yey

Om tio dagar ska jag åka vikingline med älsklingen och hans släkt <3 Iiih längtar. Har redan börjat packa nu, eller... Iaf börjat tänka ut vad jag ska ha med mig :P Jag är ett kontrollfreak. Jag packar nästan alltid en vecka innan jag ska åka iväg någonstans. Om det inte är något mindre och jag inte ska så långt. Jag måste ha kontroll på allting. Om jag som nu även har något planerat så ligger jag och föreställer mig hur allt ska bli. Jag bygger upp förhopningar. Visst, förhoppningar är bra, men ibland blir de alldeles för stora. Det händer ganska ofta för mig (fantiserar ju om det hela tiden).. I de flesta fall blir jag inte besviken men på födelsedagar blir jag lätt det.
Jag vet inte varför men, ja... Det blir bara så. Även fast jag är ett kontrollfreak så älskar jag överraskningar (ey, I never get it). Så ofta så försöker jag göra speciellt för andra och kanske för att smått överraska dem.
Jag önskar att någon gång i mitt liv bli riktigt förvånad. Att människor har planerat något alldeles speciellt bara för mig. Som för Daniels mormor. Anledningen till att vi ska åka båt är att hon fyller 70. Hon vet inte om någonting om det överhuvudtaget. Daniels mamma tänker ta med henne på kryssning och sen får hon upptäcka alla sen. Iiih känns kul och spännande. Lite nervös är jag för att träffa en del av Daniels släktingar men det ska bli roligt :)

a. Sätt din musik på blandning
b. Klicka till nästa låt efter varje fråga.
c. Använd låttiteln som svar på frågan
d. Fuska inte!!

1. Känner du din kropp väl?
    - Supersonic

2. Anses du som sexguru?
    -Tomorrow's dream

3. Vill nån av dina vänner ha sex med dig?
    - Du får göra som du vill

4. Tror/vet folk att du är oskuld?
    - Hur jag fick dig att älska mig

5. Hur är din attityd?
    - Love at first fright

6. Vad kommer du bli när du blir stor?
    - Silver and cold

7. Hur är det i din vänskapskrets?
    - Story of a girl

8. Hur är din familj?
    - Hallelujah

9. Hur är det med din skolgång?
    -  Dreams

10. Hur går det med din kärlek?
      - Pärlor

11. Vem saknar du mest nu?
      - Dirty Women

12. Gillar du att dansa?
      - Sundrenched world

13. Gillar du djur?
      - Live and let die

14. Vill du ha sex med ett djur?
      - I'm yours

15. Gillar du kaviar?
      - Blåa ögon

16. Är det många som är kära i dig?
      - Höstmåne

17. Beskriv dig själv!
       - Hata göteborg

18. Luktar dina tår?
      - Stackars

19. Är du kåt?
      - Vad två öron klarar

20. Tittar du på Bollibompa?
      - since i dont have you

21. Tittar du på porrfilm?
      - Fix you

22. Är du rik?
      - paradise city

23. Kommer du få barn?
       - Stureplan

24. Kommer du bli lycklig?
      -  mun emot min

25. Kommer du fortfarande bo hemma vid 35 års ålder?
      -  Jag ska ge dig en himmel

26. Kommer du byta förnamn och i så fall till vad?
       - White Shadows

27. Vad kommer du jobba med om 20 år?
      - Up in the sky

28. Spökar det hos dig?
      - Den osynlige mannen

Amanda | | Kommentera |

Om ett halvår är jag 18

Och jag är väldigt svårt att förstå det. Jag kommer få ta körkort om mindre än sex månader! jag, körkort. Jag känner mig liten fortfarande. Det var självklart när Martin tog sitt, han var ju 18 och jätte stor. Jag var bara 14 då. Jag känner mig inte alls så gammal. Känns som jag fortfarande är 14 år bara att kroppen har utveckltas lite och att jag börjar tredje året på gymnasiet. Det känns läskigt jag är snart "vuxen". Jag kommer börja högskolan och flytta hemifrån till slut också. Är jag redo för det? Nej skulle jag säga, absolut inte. Jag känner mig inte alls redo. Men känner man sig någonsin redo? Troligen inte. Någon gång måste fågelungen lämna mammas trygga bo och flyga själv. Jag kanske är redo för det om ett år. Under det här året ska jag ta in så mycket kunskap som möjligt. Jag vill lära mig mycket innan jag flyttar.
På tal om att känna sig vuxen. Mamma känner sig inte vuxen och hon är 43 år, har sex barn, bor på en stor gård och är gift. Hur kan man inte känna sig vuxen?

Jag längtar ändå tills jag fyller 18. Inte bara att jag kan gå på krogen utan bara att jag bestämmer själv då. Nu har Daniel och jag börjat prata om vi ska spara till en utomlandsresa. Tänk va helt underbart. Men det sker nog inte i år. Det är nackdel att fylla år på vintern. Men det kanske blir en fördel senare i livet.

Nu ska jag lämna datorn och ta mig tid till annat. Ska ut och gå med Angelica och prata ut om en massa saker.
Amanda | | Kommentera |

Dags för mig att följa trenden

Har funderat ett bra tag nu ifall jag velat skaffa blogg eller inte. Men, nu har det iaf kommit en. Vet inte riktigt vad som kommer skrivas här eller om jag ens kommer komma i håg att skriva.

Söndag idag. Söndagsångest. Trodde att den bara fanns när det var skoldag dagen efter men den finns nu också. Även fast söndag är en dag då man är helt ledig så känns det som ett slut. Jag gillar fredagar mer än söndagar och då går jag i skolan/jobbar. Fredagar är början av helgen (underbar) och söndagen slutet (uscha).

Det blir inte längre än så här. Min hjärna går på högvarv och jag tänker på allt och ingenting. Men jag klarar inte av att skriva ner det. Nu ska jag gå upp på mitt rum och rensa bort skolböcker och lyssna på Lars Winnerbäck <3
Han är typ gud. Jag mår bättre av hans musik. Söndagsterapi.
Amanda | | Kommentera |
Upp