Lördag

Julen närmar sig med stormsteg! Minst sakt. En del tycker väl att det är långt kvar men känslan är hos mig redan nu. Anledningen? Alla julprylar är redan framme här (första gången i hela mitt liv som vi är väl förberedda), anledning är för mesta del att mamma förbereder för sin julmarknad. Hela dagen har tillbringats till att tillverka julgodis. Jag, Daniel och Mamma har varit på G hela dagen. Känns bra. Inte långt tills jag fyller år nu heller, typ jippi yey. Få känna att jag bestämmer lite mer över mitt liv.
Amanda | | En kommentar |

Lars Winnerbäck

Yey Lasse ikväll, ska bli värsta najs att gå med Maria, kommer bli mega mysigt!
Sen imorgon är det hemfärd. Har bådeoch känslor för det. Längtar verkligen till min familj och saknar Daniel mer en allt annat! Skolan dock ser jag inte fram emot, men finns inte så mycket man kan göra, antar att jag vänjer mig igen om någon vecka.

Jag och Maria hade picnick igår ute i snön. Vi klädde på oss hur mycket kläder som helst, tog en filt och satte oss ute i snön. Rekommenderas verkligen, varför är man aldrig på picnick på vintern?

Nu ska jag forstätta att plugga, har hela dagen på mig.

Amanda | | Kommentera |

9/11

Stockholmsvistelsen börjar lida mot sitt slut, imorgon 12.11 tar jag min packning och åker till Uppsala. Lars Winnerbäck med Maria på måndag.

Sista dagen på praktiken idag, riktigt tråkigt, kändes riktigt hemskt att lämna tillbaka mitt passerkort, började trivas på KBO (Kryptogam botaniken på naturhistoriska), riktigt bra faktiskt. Det som är lite lustigt att när folk frågar vad det är jag har fått göra så låter det riktigt tråkigt, men jag tycker det har varit riktigt kul. Jag har fått vara med om något som kan underlätta forskares arbeten i framtiden. Jag har registrerat lavar och mossor senaste veckan på deras dator. Jag har fått sett olika arter och fått tagit hand om materiall som samlats in för 200-150 år sedan. Jag har även fått göra annat som att göra ordning i deras herbarium (har aldrig sett så många fulla skåp i hela mitt liv, men det är ju cirka 1,5 miljoner exemplar också) genom att göra nya art lappar.

Mer än så blir det inte nu, min hjärna står helt still. Jag borde ha med mig bloggen när jag åker tunnelbana, då mina tankar kommer fram.

Saknar Daniel riktigt rejält nu, men det är bara några dagar kvar.
Amanda | | Kommentera |
Upp