Världens bästa schampo.

Jag fullkomligt älskar mitt nya schampoo som ja köpte på Tesco för några veckor sen. Det är så fantastiskt och dessutom billigt! Kostar 2 eller 3 euro tror ja. Och det gör magi för håret! Mitt hår kändes så sjukt slitet innan, använde det några dagar och det känns så mjukt och fint. Vet inte om Alberto Balsam finns i Sverige men. Om det gör det och du känner att ditt hår är slitet men orkar inte gå till frisören (som en annan) och orkar inte lägga ut 200 kr för ett schampoo, så är denna grym. Sen finns den i massa andra dofter och grejs också, den här är Blueberry och är för slitet hår. AMAAAAZING!

Amanda | | Kommentera |

Inte alls glasögonorm

Mongo bild från några år tillbaka när mina glasögon var hela och nya.

 

Åh vad jag saknar mina glasögon. De gick sönder för cirka en månad sen, någon dag efter försvann dem.

Så nu har jag suttit utan ett tag i väntan på en optiker voucher från jobbet som inte ännu kommit. Suck.

Det har faktiskt gått bra utan dem, vissa dagar har det varit jobbigt men överlag har det inte varit några problem.

Fram tills denna vecka. Herregud säger jag bara för den spänningshuvudvärken jag haft som gjort mig illamående och som inte botas av värktabletter. Imorse trodde jag att jag skulle dö och ringde mamma i panik att skicka över mina andra som jag har hemma någonstans.

 

Nu på eftermiddagen känns det lite bättre, tack och lov. För ett tag kunde jag inte se skärmen. Hoppas mamma hittar glasögonen nu och skickar hit dem. Det är inte lätt att bo i Dublin och vara glasögonlös!

 

Nu är det hem från jobbet om 30 min, ut i solen! Sen hem och få tag i vår Landlord och försöka sänka hyran. Hoppas hoppas.

Amanda | | Kommentera |

Eftersom du så fint frågar


Jo, jag har glömt säga nåt om den, det tar lite emot att prata illa om en musikal när jag verkligen älskar musikaler.

Men, nu kör vi. Värmde upp fint innan med en obligatorisk musikal-öl, tog plats, fick riktigt fina platser. Högt upp och rakt fram. Sen började det.... Det här är konstigt, men jag blev chockad när jag märkte att musikalen faktiskt skulle handla om schack (skummaste stavningen ever). En musikal om världens tråkigaste spel? Som även kallas sport? Hallå. Förväntningarna sjönk till botten.

 

Första akten höll jag på att dö av uttråkining och ville bara att det skulle vara över. Artisterna var dock väldigt duktiga, både musikaliskt och dansmässigt. Sen att det var en man som gick halvnaken musikalen igenom skadade inte heller.

 

Vid pausen övervägde jag att gå hem. Men tänkte, jag har betalt för det här och det kanske blir bättre. Och det blev det! Helt plötsligt var det inte bara tråkiga ballader med höga toner (förlåt fantaster, men hur bra det än låter så blir det tråkigt efter några timmar) utan även en låt med lite fart i! Här dansade dessutom alla killar runt i guldtights vilke var underhållande. Mest var de små tanterna som hurrade över det.

 

De spelade seriöst schack också! Inte använde de människor som faktiskt var utklädda till schackpjäser, vilket hade gjort det hela lite ballt, nee vi hämtar ett bord med ett riktigt.


Nej, chess är ingen favorit. Alls. Kommer inte se den igen. Det som dock var underhållande var killen som satt bredvid oss. Man trodde han väntade på sin flickvän först när han kom, men icke sa nicke. Han ÄLSKADE Chess kan jag meddela. Små hurra rop och händerna i luften när han applåderade. Han var nog den bästa upplevelsen med det här faktiskt. Han, ölen och den halvnakna mannen med snygg mage.

 

Men sen för att inte klanka ner helt på den, om ni är några där ute som inte sett den men köpt biljetter ellet något liknande. Så har jag flera vänner som tycker den är fantastisk. Så gillar ni Björn och Benny musik och en musikal som känns väldigt verklighet så varsågoda, då kan ni nog tycka om den.

Själv är jag en sådan där drömmare som behöver lite mer fantasi och omöjliga kärlekshistorier.

Amanda | | En kommentar |
Upp