Vinterljus

 
Intensivt julfirande har det varit här hemma, hur bra och mysigt som helst. Märker att jag är ovan med det här med bloggen, glömmer liksom av den. Ska försöka få in lite bilder sen i alla fall.
 
Igår var det sånt magiskt ljus ute, sånt där som bara händer på vinterhalvåret, vid sådana tillfället är det så super att ha två små systrar som gärna ställer sig framför kameran i en söt klänning. Synd att det fortfarande inte är någon snö, men tycker det blev fint med grönt underlag ändå.
 
 
Mobilbild från när jag satt och gick igenom bilderna igår.
 
Amanda | | Kommentera |

Kom igen nu då

Nu har jag kommit hem och befinner mig hemma hos mamma i Sverige igen. Himla mysigt att komma hem till alla syskon och djuren, dock är jag grymt besviken att det knappt är någon snö. Ligger lite drivor men ja, mest är det grått på backen, trist. Får hoppas det hinner komma nu medan jag är hemma.
 
Bloggen har fått sig en liten uppdatering nu, känns väldigt bra, är så nöjd med loggan! Blev riktigt överraskad igår med och fick en laptopväska med loggan på! Häftigt.
 
 
Sen något annat som är kul är att jag har ett litet fotojobb imorgon, eller ja, uppdrag kanske man ska kalla det. Ta lite porträtt på ett par syskon här i byn. Återigen synd att det inte är någon snö, men ska nog lyckas hitta en fin miljö i alla fall.
 
 
Nu ska jag fortsätta vänta på att cyberphoto's lunchrast är slut så jag kan ringa och fråga varför min beställning inte går igenom....
 
 
 
Amanda | | En kommentar |

Längesen vi sågs

Det var längesen det fanns någon inspiration för mig. Det har varit tomt i huvudet på idéer och kameran har mest samlat damm. Ibland när det varit besök har den fått hänga med, och jag har fotat men utan riktigt att tänka. 
 
Nu senaste veckan, efter att lekt lite i lightroom och PS har känslan kommit tillbaka, den som jag älskar. Jag går på stan och ser något som genast inspirerar mig till att fota. Vad skönt det är! På torsdag åker jag till Sverige och har massa idéer, nu hoppas jag bara att det är snö. 
 
Sen blir det nog en ny kamera nu med också, välbehövligt och jag är så taggad på det att det kittlas i magen av lycka. Kanske allt det här som får mig att blogga igen. 
 
Idag har jag gymmat, börjat packa, tvätta och fixat hemma. Sen tog jag lite snabba självporträtt, något jag ofta gör med mobilen men det var längesen det hände med kameran. 
 
Här har vi en sådan: 
 
 
Mask från nyårsfest, osminkad och lite snabb redigerad i LR
 
 
Min snälla storebror har för ett tag sedan gjort en logga åt mig, vilket nog också lätt till mer inspiration (tack bästa bror) så nu ska jag ta och uppdatera med en ny header tror jag. 
 
 
Amanda | | En kommentar |
Upp