Livat var det här.

Sitter och pratar med familjen via skype när plötsligt frågan kommer som är oundviklig från mina underbara syskon.

Två syskon i kör: "Aaaaamaaandaaa, när kommer du heeem?"
Jag: "Eeeh"
Mamma: "Kommer du hem till jul?"
Jag: "Assåå, det brinner här utanför! Shit! Jag måste springa, älskar er puss puss"


Berättade för mamma för några månader sedan att jag inte kommer hem till jul, att jag tänker jobba. Så jag tror det där sades för att retas lite. Får lite dåligt samvete för mina små plutt älsklingssyskon, men det är så det är.
Men kom ju upp med en grym och trovärdig bortförklaring i alla fall.

Bex är helt skakad av chocken av att hört hela min familj på samma gång. Hon sprang i väg och gömde sig för allt liv. Kan ju medela att det är mycket mer stillsamt när hon pratar med sin familj. Efteråt kom hon och frågade hur man kunde bo sådär, att hon inte skulle stå ut i mer än 3 min. För mig är det familj, hem och trygghet. Kanske inte konstigt att jag får panik över att vara själv efter en timme eller två när jag är van vid det där. Vill nästan jämt ha människor omkring mig.


Bild på mig och min älskade mamut, tagen förra året.
Amanda | | En kommentar |

Stand there and watch me burn.

Kom hem för en stund sen efter att ha knallat runt på stan ett tag. Mat var det enda jag fick med mig hem.

 

Vet inte hur många gånger jag fick höra på stan att jag är lik Rihanna, fick även höra Lady Gaga. Måste ha att göra med min frisyr då jag inte tycker jag är särskilt lik nån av nämnda brudar. Rihanna har jag fått höra förut också men Gaga var nytt. En stund senare mötte jag en kille med samma frisyr som mig. Jag undrar om han också får höra att han är lik Rihanna?

 

EDIT: Vi var ute och dansade i fredags, när jag står och väntar på Cathrine i baren känner jag hur någon blåser mig i håret. Ryter lite åt honom. Snart står två andra grabbar och börjar klappa min snagg. Och vet ni vad? Jag blev kallad Rihanna, IGEN. Vad är det här?

Amanda | | 2 kommentarer |

En dag för mig.

Jag har tagit ledigt från jobbet idag. Därför sitter jag just nu på balkongen och njuter av solen i ögonen. Dricker te gör jag också. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, får se vad som faller mig in helt enkelt. Än så länge har jag hunnit dra i gång en tvättmaskin och ätit frukost. Snart ska jag ge mig ut för och springa och sen får vi helt enkelt se vad som händer. Det känns skönt det här och välbehövligt.

 

Någonstans gick jag och färgade håret igen också. Nu är det finaste kolsvart och milimeter kort på min vänstra sida. Det känns oerhört fint även fanns det känns som en frisyr tagen från ett tyskt synthband.

 

Sen måste jag även berätta om den konstiga komplimangen jag fick igår på jobbet av en av n00bsen. Han sa att jag var jätte söt i mitt headset. Jag var säker på att det var en facerape, men tydligen inte. Headset min nya look kanske?

Amanda | | Kommentera |
Upp