Så var det slutet av veckan igen

Som jag nämnde i tidigare inlägg, så drog jag ju över stativet från Svea sist jag var hemma, men hittade inte den där sätta-fast-kameran-i-mackapären. Nåväl! Efter att ha börjat söndagen med att stor städa mitt rum så hittade jag den! Mitt under sängen låg den och krävdes en sopkvast för att få ut den. Lycka. Så när det till slut mörknade så tvingade jag med mig Bex upp på femtevåningen för att ta lite bilder.

 

Fan vad ringrostig jag har blivit alltså. Naturbilder har jag ju aldrig tyckt varit särskilt kul heller, men känns som om jag tappat mycket. Någon i Dublin området som är sugen på att fota? En ringrostig fotonörd behöver träna upp sig igen! Ska attackera varendra brud på jobbet för fotografering. De ska jag göra.

 

Annars idag har jag varit på gymmet (duktig tjej jag vet o på en söndag) samt äntligen gjort klart backupen från gamla externa hårddisken till den nya. Pjuh. Några bildmappar som är korrupta men hoppas starkt på att en nördvän ska kunna lösa problemet som han lovat.

 

Imorgon är det måndag och jobba som gäller. Yey....supertaggad. Fast en sak som är kul är om att cirka 10 dagar kommer min söta lillasyster Amina hit och hälsar på och är här en vecka. Ska bli så mysigt att det finns inte. Nu ska jag försöka planera roliga saker för oss att göra med.

Senast vi sågs var när jag var i Malmö i maj förra året och jobbade. Ska bli så kul att få spendera en vecka tillsammans då vi ses alldeles för sällan

Amanda | |
#1 - - Fotograf Annie:

Jag kan komma och fota i Dublin någon gång, haha ;)

Upp