Paris paris dag 2

Då fortsätter vi om Paris! Jag sov över på Disney land, sa hejdå till familjen som skulle med tidigt flyg. Käkade frukosthotell och åkte space mountain 3 gånger till innan jag tåget tillbaka in till Paris. Efter att ha mellanlandat lite i lägenheten igen så mötte jag upp Amina vid tunnelbanan.
 
Utsikten från våran lägenhet vi hyrde under helgen, himla mysig men mindre mysigt var de 6 trapporna upp.. Ingen hiss var det där, men det gick ju bra ändå även fast man ville lägga sig och dö halvvägs varje gång.
 
Efter tagit lunch med obligatoriska vinet till så började vi traska omkring. Vi gick längs med Seine och såg eiffeltornet på håll. 
 
vi traskade vidare till Louvren och tittade på de vackra byggnaderna och den fina parken, skippade dock att gå in och kolla på konsten då kön var såååå lång och ingen av oss har direkt tålamod för sådant. Senare gick vi vidare och tog kaffepaus och njöt av solen, sen bar det av till lägenheten och vila lite, idag var Amina istället megatrött då hon hade rest jättetidigt.
s
Medan Amina var trött hade jag fortfarande massa spring i benen, så jag gick ut en sväng och kollade i affärer och köpte med mig lite Macarons från vårt närmsta bageri som låg mittemot. Så här i efterhand inser jag att jag har väldigt dåligt med matbilder.. hm.. Jag som älskar mat, vette tusan vad som hände. Oh well. 
 
Efter vilopaus gjorde vi oss i ordning och gick ut i jakt på mat, slutade med att vi tog en timmespromenad då vi inte kunde bestämma oss var vi skulle äta, kom tillbaka till torget vid oss, plockade upp varsin kebab och åt utomhus vid den fina fontänen. Lite dåligt med bilder här då jag lämnade kameran hemma (....) och glömde halvt fota med mobilen så.. jaa.. 
 
Efter vi ätit oss mätta tog vi i alla fall metron ut till Eiffeltornet för att se det lite närmre. Oj vad vackert och så himla mäktigt, här ångrade jag bittert igen att jag lämnat kameran hemma. Suck, men här togs det lite mobilbilder så här kommer ett stycke blinkande eiffeltorn.. 
Så vi tittade på eiffeltornet, blev skrämda av råttorna som sprang runt i buskarna, såg en man som badade i Sein och lånade en toalett på en båt. Sen kände vi att det fick räcka med äventyr för den torsdagen, köpte med oss massa glass och åkte hem igen. 
Amanda, Resor | |
Upp