Lätt fotograferad

 
Kan inte minnas om jag sagt det förut eller inte (har säkert gjort det) men tänk vad härligt det är att ha en lillsyster hemma som är så lättfotograferad! och som vill vara med på bild! Senaste månaden när jag mest bott hemma hos familjen så är det nog Elina jag fotat mest. Det har hänt något eller jag har fått inspiration. Jag säger "jag vill fota" och hon säger "okej", och vips är vi där. Härligt.
 
Jag har en hel del bilder liggandes på datorn hemma redigerade/oredigerade som jag borde försöka få upp här. Men får se hur det kommer, för jag jobbar fortfarande på att bli bästis med min Mac book pro jag köpte förra veckan (yey äntligen!). Har velat ha en i flera år, men efter att ha använt PC i alla dessa år är det rätt knepigt att vänja över sig. Speciellt när tålamodet är rätt kort, kan säga att min storebror har fått en hel del samtal när jag svurit en del för att jag inte förstår hehe.
 
Tacksamt med syskon alltså, lillasyster att fota med och storebror som är min tekniska support (rådfrågar alltid om objektiv/datorer osv.). Otroligt tacksamt med vänner med, bara för att lägga till. Känner att jag måste satsa lite mer på fotandet nu och komma igång (jag har en tendens att slöa lite ändå asså) och då är det så härligt att ha vänner i närheten som vill bli fotograferade, får se när det styrs upp något!
 
Här är från mitt håll lite halvt misslyckad bild med ljuset och så. Använde mig av en kofta som hade lite tjusigt mönster i sig, men tyvärr gick solen typ ner här så ljuset räckte inte till att gå igenom. Istället blev det bara svaga mönster som jag kan känna bara blir lite störande moment. Så här är något jag vill prova igen, men mer i tid nästa gång.
 
 
 
Amanda, Fotografier | | Kommentera |
Upp